Geboren in 1959. Autodidact. Maakt acrylverfschilderijen. Haar werk is te verdelen in twee lijnen:

- Realistisch/Geabstraheerd: Landschappen  en Zeegezichten van eigen  foto's.

- Abstract: Landschappen en andere thema's. Deze 'ontstaan' als het ware.

Al op jonge leeftijd was ze creatief bezig met het tekenen van portretjes van meisjes. Deze hadden hele grote ogen en vooral veel haar. Natuurlijk heeft ze ook haar favoriete bekende personen nagetekend. Haar schoolagenda's waren kunstwerkjes op zich. Maar ze maakte ook ontwerpen van plattegronden zoals ze bijv. haar slaapkamer wilde inrichten. 

Na de HAVO was het tijd om te gaan werken. In haar vrije tijd heeft ze veel cursussen gevolgd, zoals basiscursus tekenen en schilderen, begin- en meerdere vervolgcursussen portret- en modeltekenen. Apart begin- en meerdere vervolgcursussen 'Werken met pastelkrijt'. Daarna cursussen 'Ontwikkelen eigen stijl' bij De Vrije Academie in Den Haag, waar de eerste abstracte werken tot stand kwamen.

Sinds 2013 is zij cursussen gaan volgen om te leren schilderen. Vooral met acrylverf, soms wat aquarel of oliepastel, maar geen olieverf. Ze maakt waar ze op dat moment zin in heeft. Realistisch of abstract, of een beetje van allebei. De techniek van het werken met pastelkrijt is in sommige schilderijen terug te zien. 

In de loop der tijd is er een aardige hoeveelheid werken ontstaan, waarvan u hier een selectie kunt zien.